• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • your lucky number

    what time is it?

    browsing at midnight

    Monday, May 31, 2010
    yuhuuu here I am... back again lalalalala~
    now you got me stuck in here, my pc and my big bad world
    you got me addicted to a wonderful world of technological and social site
    makes me wanna share, and tell, and tell, and tel, and tell .. till I'm drop

    playing "Happy Island" game in facebook yeah it's totally not "Happy"
    that's makes me BORED TO THE HELL MAX...
    wait until the visitors came in my Island, 1 visitors = 1$
    can you imagine that?!
    I shoulda wait.... and when I want to shop, my money isn't enough, I have to wait again..
    wait-wait-wait... OMG! please. I just wanna have some fun, not some boring game like this

    and I have an idea hoho..
    what if just browse the internet
    looking for cool photo's, quotes, blog site, and bla bla....
    that will be more fun rather than playing game -___-

    and you got me dumped off into the *tumblr.com* LOL
    and I download cool photo's and picture who quotes contained therein
    here they are..............................




    this kitten is soooo cuteeee :))


    “Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep… wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you’re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have you… The one who turns to his friends and says, ‘that’s her.”





    “I’m here. I love you. I don’t care if you need to stay up crying all night long, I will stay with you. There’s nothing you can ever do to lose my love. I will protect you until you die, and after your death I will still protect you. I am stronger than depression and I am braver than loneliness and nothing will ever exhaust me.”
     Elizabeth Gilbert






    nowhere to hide

    hey hello again..
    a few minutes I tried to laugh but I can't, at least I tried to put a smile on my face, BUT STILL I CAN'T
    I can't hide my disappointment
    as you know, I'm a girl who can easily fall in love...
    and now I'm officially single and tired of being a brokenhearted girl
    and everytime I fall in love with a boy that I've been waiting for the right moment to get closer, I'm failed
    and altough I get his attention and start to flirting its ends with BAD ENDING

    but meanwhile when I just enjoy my singleness
    and through my day as usual
    suddenly many boy out there likes me and flirt to me and give some attention and caring me of (too much "and")
    this is totally sucks!
    why don't they likes me when I also want to flirt and need a boyfriend?!
    why does they wanting me when I don't wanna be in a relationship?!
    this is so UNFAIR!

    now I'm tired.... so tired....
    I hate my lovestory!
    song of desperation, I played them for you :'(

    maybe this is a karma for me
    cause I betrayed and evil  to my ex (seto)
    hmmm.. I'm so sorry :'(

    I'm totally frustrate

    Mestinya hari ini gue masuk sekolah, karena ada acara ngumpul2 satu angkatan #FVD
    dan udah dari jauh2 hari, gue semangat bgt dan gak sabaran pengen kesekolah...
    tapi semalem, gue mendadak jadi MA-LES.
    kenapa?
    karena ada beberapa orang yg bikin gue bete setengah mampus (orang2 ini justru temen deket gue) gue gatau kenapa... mungkin karena udah lama gak ketemu jadinya suka miss communication.
    lo taukan gue kalo udah bete sm orang pasti gue jadi emosi sendiri, sampe2 gue caci maki dalem hati


    ada satu orang yg bikin gue SAKIT HATI banget.
    BA-NGET.
    gue aja sekarang masih kesel bgt sama dia.
    padahal baru beberapa hari yg lalu, gue dibuatnya seneng banget --->lo baca aja postingan "I never felt like this before"
    ya lo taukan orangnya siapa? gak perlu gue sebutin lagi.


    gue gangerti kenapa dia disaat yg bersamaan atau beberapa menit kemudian bisa jadi orang baik yg menyebalkan.
    iya! "orang baik yg menyebalkan"
    apa dia punya kepribadian ganda ya?Oh gakmungkin.
    atau dia terlalu moody? hmm iyekali ya
    tapi gue bener2 gak suka sifat dia
    yg bisa berubah dalam sekejap.. phuufh.. changed from friendly to unfriendly


    mungkin dia gak nyadar ya. kalo sifat dia itu bener bikin orang KE-SEL.
    gak heran banyak yg tadinya temenan sm dia, trs perlahan jadi menjauh
    gue disini bukannya sok tahu atau gimana..
    tapi emg gue tau. banyak kok temen2 dia yg sebetulnya gak suka sm dia.
    kalo lg gak ada si Mr.Freak ini, pasti ada aja yg curhat ke gue dan bilang kalo dia gak suka sm si Mr.Freak (gue gakngerti knp curhatnya sm gue ckck)
    dan penyebabnya rata-rata sama...
    mereka (yg cewe & yg cowo) bilang-----> Mr.Freak itu kalo bercanda suka kasar, trus kalo ngatain itu "dalem bgt", pecicilan, suka ngelawak gajelas dan kadang malah berakhir JAYUS, songong, nyolot, sok pinter banyak gaya dan bla bla blaaaah.


    ya namanya jg manusia, gak sempurna juga lah ya.. pasti punya sisi negatifnya..
    gue bukan maksud mau ngejudge dia
    but.. that was REAL!
    dia emg menyebalkan.


    se-sebel-sebelnya orang sm gue
    gak pernah tuh ampe ada yg ngomongin gue dibelakang
    atau juga gue gak pernah ampe dijauhin orang sampe segitunya
    dan KALO GUE SALAH, GUE LANGSUNG NYADAR DAN NGERUBAH SIFAT GUE. ATAU SETIDAKNYA.... GUE MINTA MAAF.
    gak kayak si Mr.Freak ini ckck padahal udah sering bgt ya gue sindir bahkan gue blak-blakan tapi tetep aja gue gak lihat ada perubahan dari dia. ya tetep aja kayak gitu.


    beneran deh ini anak emg childish bgt ya ckck gak peka sm perasaan orang lain.
    gak bisa ngehargain orang SEDIKIT PUN.


    tapi gue tiap hari sabar aje. mau dia ngatain gue "udang" --->lo tau? walaupun "cuma" dikatain udang, tapi gue sakit hati! udang itukan terkesan "bego' (otak udang) lah emgnya gue se-bego itu ya sampe dikatain udang?
    gue baik-baik nanya "lagi apa" sering bgt dijawab yg aneh2 tapi ujung2 ya seperti biasa----> NYAKITIN
    nih ya waktu gue sms-an sm dia beberapa hari yg lalu
    G: oi oi lagi pada apa? (gue ngirim sms ini bukan ke dia doang, tp temen2 gue yg lain)
    *gak berapa lama, dibales sm si Mr.Freak*
    M: bunuh diri <-----gila kan malah jawabnya aneh ckck
    G: oh mau dimakamin dimana? (gue mencoba bercanda)
    M: jgn dateng ke pemakaman gw <-----ckck mungkin menurut lo ini biasa aja ya, tp ini justru bikin gue sakit hati
    G: ih nyolot bgt jwbnya (gue udh mulai kesel)
    M: gak suka? lapor ke komnas
    G: kenapa sih lo lg dapet ye?haha (gue masih sabar dan mencoba bercanda)
    M: dapet duit
    G: oh duit? halah bukannya menstruasi?haha (sekali lg gue mencoba bercanda, karena biasanya ini anak klo diajak bercanda nyambung)
    M: hoi geje lu
    G: (gue lupa nmng apa lg ke dia)


    *udah deh smsan berakhir. dan gue harap itu smsan yg terakhir. karena skrg gue bener2 kecewa ya sm sifat dia yg aneh ini hmmmm...


    oh iya dia kan skrg udah punya hp baru kan ya, gue cuma mau ngingetin dia. inget gak sih dia waktu dia msh pake hp sony jadulnya yg kurap banget itu? dia bawaanya kesel mulu sm hp itu. tapi gue bilang ke dia "tenang aja, gak lama lg bakal dapet gantinya yg baru kok" 
    dan benerkan skrg dia dapet hp baru. gue bukannya sok atau gimana ya
    tapi lo tau? pas abis sholat gue sempet doain lo "semoga *Mr.Freak* dapet hp baru ya Allah"
    setidaknya gue doain lo. mungkin lo anggep ini biasa aja, tapi bagi gue apapun asal lo seneng (itu dulu, skrg gue udah gamau lg berpedoman kayak gitu)




    dan soal hadiah buat ultah gue----> yg akhirnya GAK JADI
    oke itu masih bisa gue maklumin. tapi gue kasih tau ke elo ya! makanya kalo nmng itu dipikr dulu baik-baik jgn main asal oke oke aja padahal ujung2nya lo gabisa ngejalaninnya. lo tau gak ini bikin gue kecewa bgt?


    dan soal perjanjian kita, itu UDAH GUE BLACKLIST.
    gue GAK AKAN DAFTAR 21! KITA GAK AKAN SATU SEKOLAH LAGI. dan soal lo jd sahabat gue.
    OMONGAN ITU GUE TARIK LAGI.
    jadi udah cukup sampe sini aja gue sabar terhadap lo.
    gak ada lg deh. cukup udah cukup!




    GUE GAK SABAR MEMULAI HIDUP GUE TANPA LO
    SMA BARU = TANPA LO
    INBOX DI HP  = TANPA LO
    BESTFRIEND LIST = TANPA LO


    pokonya gue akan berusaha sebisa mungkin untuk menghapuskan perasaan gue buat lo
    gue gak akan ngarep-ngarep lagi
    dan nanti klo gue udah berhasil menetralisir perasaan gue, baru deh gue siap temenan lg sm lo


    oke bye "selamanya"
    :'D











    My sister wedding

    Sunday, May 30, 2010
    heeey hello... I'm so busy lately.. Now it's the perfect time to blog-ing hahaha...
    for this title.. I just want to share my sister wedding photo's and a lil' story behind and after the wedding party..

    ini mbak tasya dan mas novi, uhh so sweeeet :')


    pas akad nikah, gue telat datengnya.. alhasil cuma pake dress doang wakawaka :p


    itu yg baju merah siapa tuh??ahaha itu nyokap gue ckck ngejreng bgt ya warna bajunya


    rame-rame narsis sama keluarga dr bokap, yg paling kanan itu bude Ida, yg baju item itu nenek gue, yg baju hijau bude Ucith


    with mbak chika :D

    hiyaaaa narsisnya kambuh ck


    yg atas pas akad nikah ----------------- yg bawah pas resepsi




    yg paling kiri (batik merah) mas Edo -->pacarnya mbak Chika
    yg paling kanan (batik ijo) -->mas Rio adeknya mbak Chika


    our beloved Daddy :-*


    with my Daddy ------>kok disini mirip banget ama aziz gagap ya?hehe canda pa

    akad nikahnya di Masjid At-Taufiq cempaka putih, resepsi nya dirumah nenek hehehe acaranya sederhana banget soalnya mbak tasya gamau bikin acara gede-gedean. cuma keluarga, temen2 mbak tasya dan temen2 bokap.. tapi walaupun sederhana yg penting kebersamaannya yakan? ehehehe.. 



    okeeey... that's it....
    segitu dulu ceritanya, see you on next post :D :D


    I've never felt this way before

    Wednesday, May 26, 2010
    hi everybody haha what a great day (eh? gak jg deh. bangun aja sore apanya yg "great day" wakawaka)
    yep these few days (since holiday) I have Insomnia.... I usually felt sleepy at 4-5 am, and wake up at 3-4pm
    that's makes made my life upside down, like an owl.. live in the night, slept at morn..

    I don't know what to do, I was extremely boreeeeed!!!!
    but in the evening, my ex send me a messages..
    and we're do some chitchat, yeah both of us are chew the rag! hahaha
    I often text messaging with him, almost every day, LOL
    hey we're officially just friend, guys! so don't think we're flirting!
    as I told you in previous post, we're NEVER BACK AGAIN.
    NE-VER.

    previously I didn't think that our chat will be GREAT FUN!
    yuph as usual, we did an AWKWARD conversation
    I don't know where the beginning, suddenly we talked about my birhtday haha
    and I remembered that he didn't give me a present, so I asked him why he doesn't bring me a present
    but he's tell me, he's no idea what he will give me a gift
    and besides, he doesn't want people think that we have "something" yeah you know what it is..
    its all because we had broken up.
    if we were just a little bit closer, they'll think if we had a "back-up plan" (apa? gak ngerti lu? itu maksudnya balikan dodol!)

    okay can we back to the earlier conversation?

    hmm...
    and he asked me, what a present that I wanted for my birthday (telat banget ye baru nanya skrg)
    yeah I have many idea haha, but it'll be sooo difficult for him
    so I give an easy way.....
    a choice.

    what?!?!

    YEAH A CHOICE!!!!

    hahahahhahaa hey I'm serious -_____-"



    This is the options:



    1. 3 DUS BENG BENG!!! ---> jgn liat ilustrasi nya, beng beng nya kedikitan -__-"


     
    2. download-in serial Glee episode 1 sampe yg terbaru, terus masukin ke vcd


    3. bikinin gue kue brownies, tapi harus dia sendiri yg bikin

    4. sebuah perjanjian ----> eh eh kalian gak boleh tau ini perjanjian apa wakawaka :p



    *option ke - 4 itu wajib, jadi itu HARUSSS!!!
    tapi boleh pilih bebas options 1-3

    and he's pick number 2 and 3
    and he promise me that he will do that for me


    hampir mau loncat-loncat kaya gini sih haha. tp gajadi :p


    that's makes me SOOOOOO HAPPY
    I dunno why -___-
    but suddenly I was touched and tears run down my cheek
    *excitement expressions* hahahaha

    and now I'm wait haha
    liat aja kalo dia ternyata cuma memberi harapan palsu dan mengingkari janji -____-"



    when I'm pissed off, my face will change into this ----->aaaaarrrrrrggggghhh


    *eh gak deng, lebay

    JUSTIN BIEBER IS A GANGSTA!?

    Sunday, May 23, 2010


    heuu si den mas Shane Dawson :3
    kamu jadi apa aja tetep ganteng ya wow entertaining sekali ehehehe ehe ehe ehe TAPI KENAPA?!?! KENAPA JUSTIN BIEBER?!?!?!?!

    2 year old Ella singing 'Baby'-Justin Bieber.



    first think on my mind: "haaaaaaa gilaaaaaaa ini anak cute bangeeeeettt"
    second think on my mind: "oh... ha??? yaampun nyanyi lagunya justin bieber -__- wahahaha"
    third thinks on my mind: "apadeh ini bocah gabisa diem banget mana mukanya kaya nenek-nenek lagi rrrrhhh"

    Liga Champions 2010

    Saturday, May 22, 2010
    hey what's up everyone??! mau posting ttg Liga Champions 2010 nih
    jadi gimana? kalian pendukung Munchen atau Milan?? haha sabar ya buat yang kalah taruhan :D


    gue adalah orang yang sangat suka bola dari gue SD, namun gue gak gitu peduli dengan pemain-pemainnya. atau jadwal-jadwal pertandingannya. gue hanya nonton bola sangat gue lg "niat" nonton
    gue suka bola karena bola itu bundar, which is you can't predict the result. dan itu membuat gue penasaran hahaha..
    rasa "suka" gue terhadap bola semakin lebay saat ada pertandingan macam Liga Champions, FIFA CUP, dan sebagainya. dan juga semakin me-"lebay" saat gue lagi naksir cowok yang jg suka bola hahahaha...
    yang gue suka dari bola "luar" adalah bagaimana cara mereka bermain dengan sangat keren, kesolid-an pemainnya, dan saling menghormati.


    hmmm... gue kurang suka sama bola Indonesia. kenapa? YA KARENA SUPORTERNYA!!!! 
    kalo udah ngomongin suporter WAAAHH udah deh gue males. sumpah gue males. benci banget gue sama suporter bola Indonesia yg kerjanya bikin rusuh, gak pake otak mainnya otot doang, pokoknya totally sucks!
    (okay enough! sebelum gue ditabok suporter bola se-Indonesia -___-")


    oke mari kita bahas kemenangan INTER MILAN :)
    gue memang gak dukung tim ini, namun gue tetap merasa senang karena Milan menang. (ya seengaknya bukan persija)








    Inter Milan VS Bayern Munchen 2-0


    Prediksi Fabio Capello terbukti lho! Inter Milan berhasil membuat Gol di babak pertama
    itu semua karena Dua gol Diego Millito yg mengantarkan Inter Milan meraih treble, tiga gekar sekaligus! :two thumbs up:

    Milito membuka kemenangan sejak menit ke-35 berkat duetnya dengan Sneijder. Gol keduanya dicetak pada menit 70.
    Sebenarnya, Muenchen mencoba mengejar ketertinggalan lewat duet maut Hamit Altintop dan Arjen Robben. Pada menit ke-54, Altintop sempat mendapatkan peluang emas di dalam kotak penalti, namun gagal membahayakan gawang Inter.  Bolanya hanya melebar ke sisi kiri gawang Inter yang dijaga ketat oleh Julio Cesar.
    Gelar ini memastikan Inter meraih treble winners musim ini, setelah sebelumnya menjuarai Seri A dan Coppa Italia. Ini adalah prestasi hebat Jose Mourinho setelah dia dipecat dari Chelsea oleh Roman Abramovich.
    Gelar juara di Liga Champions ini merupakan trofi pertama Inter setelah mereka terakhir meraihnya pada 1964/65.

    okedeh congrats ya buat Inter Milan yang memenangkan Liga Champions :D

     ini si Diego Milito, si pencetak gol, pahlawannya Inter Milan :D


    iseng-iseng nyoba (disuruh eva)

    1-st question. Priorities in your life:

    1: LOVE
    2: CAREER
    3: PRIDE
    4: MONEY
    5: FAMILY


    2-nd question:

    cute implies your own personality.
    fierce implies personality of your partner.
    sucks implies the personality of your enemies
    bitter- It is how you interpret sex.
    a lot of water implies your own life.


    3-rd question:

    eva yunita - Someone you will never forget.
    nisa mu\'izzah - Someone you consider your true friend.
    ivan ninettinnov - Someone that you really love.
    bambang adi prakoso - Your twin soul.
    vennika qashash - Someone that you will remember for the rest of your life.
    You have to send this test to as many persons as your favorite number (27) and your wish will come true on the day that you recorded (thursday).

    This is what the Dalai Lama has said about the Millennium - just take a few seconds to look it up, read it and think.

    Do not put away this message, the mantra will come out from your hands in the next 96 hours. You will have a very pleasant surprise.

    This is true, even if you are not superstitious. Please do this. It is fascinating.

    SEND THIS MANTRA TO AT LEAST FIVE PERSONS AND YOUR LIFE WILL IMPROVE.
    Link to this test is http://www.wordofmouthexperiment.com/dedpyhto/tests/tibetian/index.htm and all you need to do is send it to your friends. Send it by email or post it to forum or your blog- it doesn't matter, it will work anyway.

    0-4 persons: Your life will improve slightly
    5-9 persons: Your life will improve to your liking
    9-14 persons: You will have at least 5 surprises in the next three weeks
    15 or more persons: Your life will improve drastically and all that you wish will come true.

    Suddenly remembered you

    Friday, May 21, 2010
    I duuno why and how, I suddenly remembered him... my exboyfriend... (yang mana hayooo??)
    maybe it's because I'm officially single now, and now I missed the times when I was dating :(
    I always breaking up with my boyfriend less from 5 months, I never have long lasting relationship
    they always think this is my fault, because I'm too jealousy, I'm a moody, I'm fussy, and blah blah blah
    and its all makes me disappointed..
    are they don't think that I was too impatient?
    I always tried to do the best for my boyfriend and understand his desire..
    and I'm deserved to be jealous, because I'm her girlfriend! and I don't want to see him with another girls.. altough she's my boyfriend friend's -____-"
    LOL .. okay enough for the stories!




    the songs above remind me 'bout my ex.... and now..... I missed him :'(


                                                                                                       
                                                                                                 

    Bo-bo-bored time

    Thursday, May 20, 2010
    hmm.. and now what????? LOL
    because I dunno what to do, now I just gotta let you know
    "know" whaaaaat????
    hmmm... what? I didn't even know what I want to talk about :&

    okay I want to shared my photos, may I?
    OH OF COURSE... this is my blog so I can do whatever I want, isn't?

    okay here's my worthless-meaningless photo's -____-" LOL

    why does the photo's are full with "I LOVE YOU" ???
    because previously I want to tell someone... yeah someone I love... I just gotta let him know what I feels, but.. I'm shy to tell him.. so I tried to take a photo's and hope he will see this.. just want to make him realized
    his initials is   V guess who is he?!?!?!?!
    he's vito

    I'm using a webcam for take a photo's sooo the results isn't good, but I tried to make it better by edit the photo's on http://www.picnik.com/app#/home/welcome  LOL

    wanna try?????

    Crazy Justin Bieber Fan

    I was watching ShaneDawsonTv and I saw http://www.youtube.com/user/makemebad35 on Shane Dawson friend list. so i check his video.... this is the most annoying video but hmm.. a bit funny LOL

    for Justin Bieber fans, don't be offended okay?
    this video just kidding, just for laugh, and just for entertaining you all....
    so let's just check out the video..
    ENJOY IT.... LOL :D

    holiday on YouTube

    Wednesday, May 19, 2010


    wohooo...? uhmm.. it's not interesing anymore so let's talk it with "wo-ho" (with bored expression)
    that's all not because of the video above, instead.. that's video are entertaining my whole day, LOL

    its all because my holiday its too looooong, and it makes me bored..
    I dunno what to do..
    just online, browsing, searching good stuff on online shop, tweeting a meaningless words on my twitter,
    and most often I have to do is watch youtube!!!!!


    ooooh... yeaaaaahhh..... and at least I have a little amusing job, that was entertaining me sooooo much...
    I was watching all his video, and I'm laughing out loud and rolling on the floor!!! *okay that's too much expression
    and I'm goin' to addicted, or maybe obsessed? haha... I was follow him on twitter and tumblr.




      
    (ini si shane dawson, sebetulnya sih ganteng ya tp kadang suka "gitu" deh hahaha, itu yg paling kanan si shane klo lg berperan jd cewek ya istilahnya sisi lain shane lah, klo lg jd cewek, nama dia jd shananay. hahahaah)


    I think Shane Dawson its kinda cute guy, multi-talented, and the most important is...He's entertaining :D


    so if you curious and want to know who he is.... just search it on google!!!!!!
    no no no! beacause I'm a good girl and I am kind, so I gave you an easy way ;)


    tumblr:   http://shanedawsonblog.tumblr.com/
    twitter:   http://twitter.com/shanedawson
    youtube:  http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV

    New friends

    Tuesday, May 18, 2010


    Hai queridos amigos :)
    I want to tell you about my new friend from turkey, he's Baris Turhan.. I know him from chatting.. we're met on Omegle, LOL




    mirip banget yee ama ridho roma :p haha canda

    He's a good guy, polite, and funny
    we're talked a lot, and now we are also friends in Facebook and Msn (you can also add him : http://www.facebook.com/album.php?id=1344198294&aid=-3&s=20&hash=1bc63a227c3444e391c84708056ddda7#!/profile.php?id=1483746081&v=wall&ref=ts   and his Msn: blacknight.41@hotmail.com)

    so let's be friends with him, he's a very nice guy ;)

    (maybe this is) Betrayal

    Monday, May 17, 2010
    long ago when I was dated with him, I know he likes my bestfriend too.. but I just Ignored it
    but now when I had broken up with him, instead he likes my bestfriend (yeah poor me)
    now everything is clear. you like each other (or perhaps already from the first? haha who knows?!)


    I know you're not mine, I know you're just my exboyfriend, and I'm preety sure knew that you're LIKES my bestfriend
    you know I hate you so much, you know I don't want to see you all around my face, you know I LOVES my bestfriend
    but did you know? YOU BROKE MY HEART! BOTH OF YOU!
    it's not like a "brokenheart" because I still love you. HUH?!! ABSOLUTELY NO, I AM NOT!
    but this "brokenheart" it's mean... you destroyed my belief about the meaning of love and friendship

    I won't let my bestfriend fall into the same holes! I want the best for her life, especially about love and relationship
    but even she ignored what I said..
    like no other guy in this world, even though I believe she can get better
    there are many other options, BUT WHY?!?! why should she accept that boy?
    a boy who obviously I HATED, moreover he's my exboyfriend?!
    why? I can't believe it -_____-

    and why should he likes my bestfriend?
    whether he's didn't think about my feelings?
    whether he's didn't think the consequences?
    because sooner or later, this is will ruin my friendship with her (but I hope we'll never be at odds and kick up a row each other just because this)

    And I can't be good if you betray me, dear..
    but, OK.. I won't be upset coz that worthless hahahaha
    best wishes for you dear my bestfriend and my exboyfriend :)
    CONGRATULATIONS anyway..
    please take care my bestfriend.. don't ever think you can hurt her! coz I won't let you do that!
    our friendship wouldn't destroyed just because of  "boys"
    I can't pretend that I'm fine. honestly I've been hurt, but I don't want to show it hahaha.. 


    and this is a song for you 


    http://www.youtube.com/watch?v=oG8VGV_fEQ0

    Modelling

     name: Jourdan Dunn

    date of birth: August 3, 1990
    hometown: London, England
    big break: After being discovered shopping in fashion retailer Primark, this Londoner made an impressive debut at AW08 fashion week, walking for Marc Jacobs, Ralph Lauren, and Salvatore Ferragamo. Shortly afterward, she made history by being the first black model to walk the Prada runway in over ten years.
    why we love her: Former Teen Vogue cover girl Jourdan is not only gorgeous and intelligent but she sticks up for what she believes in, speaking out about the lack of diversity in fashion.






    I like her so much, she's one of top teen models of the moment by TeenVogue

    another top model from Indonesia who I ADMIRED is ...... FAHRANI   EMPEL
    (tadinya gue mau upload beberapa fotonya, tp karena terlalu sexy & vulgar jd gajadu gue upload hahaa lo cari aja sendiri sm om google ya :p)



    I like their style, their showed that blacks could become a top model :)
    I always dream I could be a model again, I wait the time too continue my modelling carrer..
    I miss that time so damn much, last time I attended modeling when I sat on fifth grade elementary school..
    now I must improve my body and clear my face who's still spotty huhuhu :&
    I wanna be a model again as soon as possible!!!!!!

    Between sin and the promise of God

    how are you all? I wish you in good conditions :)
    hmm... now i want to discuss about "Between sin and the promise of God"
    yeah we all know if we do sins we're surely going to hell


    so what about "promise of God" ?
    that always said "we would go to heaven" yeah we would! but before it, we have to pay our sins in hell


    anyone wouldn't want to go to hell, but what can we do?

    hasil UN

    Thursday, May 13, 2010
    eh iya mau posting hasil UN gue jg nih haha
    hasilnya lumayanlah hmm..

    klo gambarnya kurang jelas nih liat aja yg dibawah ---->



    Monday, May 31, 2010

    browsing at midnight

    yuhuuu here I am... back again lalalalala~
    now you got me stuck in here, my pc and my big bad world
    you got me addicted to a wonderful world of technological and social site
    makes me wanna share, and tell, and tell, and tel, and tell .. till I'm drop

    playing "Happy Island" game in facebook yeah it's totally not "Happy"
    that's makes me BORED TO THE HELL MAX...
    wait until the visitors came in my Island, 1 visitors = 1$
    can you imagine that?!
    I shoulda wait.... and when I want to shop, my money isn't enough, I have to wait again..
    wait-wait-wait... OMG! please. I just wanna have some fun, not some boring game like this

    and I have an idea hoho..
    what if just browse the internet
    looking for cool photo's, quotes, blog site, and bla bla....
    that will be more fun rather than playing game -___-

    and you got me dumped off into the *tumblr.com* LOL
    and I download cool photo's and picture who quotes contained therein
    here they are..............................




    this kitten is soooo cuteeee :))


    “Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep… wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you’re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have you… The one who turns to his friends and says, ‘that’s her.”





    “I’m here. I love you. I don’t care if you need to stay up crying all night long, I will stay with you. There’s nothing you can ever do to lose my love. I will protect you until you die, and after your death I will still protect you. I am stronger than depression and I am braver than loneliness and nothing will ever exhaust me.”
     Elizabeth Gilbert






    nowhere to hide

    hey hello again..
    a few minutes I tried to laugh but I can't, at least I tried to put a smile on my face, BUT STILL I CAN'T
    I can't hide my disappointment
    as you know, I'm a girl who can easily fall in love...
    and now I'm officially single and tired of being a brokenhearted girl
    and everytime I fall in love with a boy that I've been waiting for the right moment to get closer, I'm failed
    and altough I get his attention and start to flirting its ends with BAD ENDING

    but meanwhile when I just enjoy my singleness
    and through my day as usual
    suddenly many boy out there likes me and flirt to me and give some attention and caring me of (too much "and")
    this is totally sucks!
    why don't they likes me when I also want to flirt and need a boyfriend?!
    why does they wanting me when I don't wanna be in a relationship?!
    this is so UNFAIR!

    now I'm tired.... so tired....
    I hate my lovestory!
    song of desperation, I played them for you :'(

    maybe this is a karma for me
    cause I betrayed and evil  to my ex (seto)
    hmmm.. I'm so sorry :'(

    I'm totally frustrate

    Mestinya hari ini gue masuk sekolah, karena ada acara ngumpul2 satu angkatan #FVD
    dan udah dari jauh2 hari, gue semangat bgt dan gak sabaran pengen kesekolah...
    tapi semalem, gue mendadak jadi MA-LES.
    kenapa?
    karena ada beberapa orang yg bikin gue bete setengah mampus (orang2 ini justru temen deket gue) gue gatau kenapa... mungkin karena udah lama gak ketemu jadinya suka miss communication.
    lo taukan gue kalo udah bete sm orang pasti gue jadi emosi sendiri, sampe2 gue caci maki dalem hati


    ada satu orang yg bikin gue SAKIT HATI banget.
    BA-NGET.
    gue aja sekarang masih kesel bgt sama dia.
    padahal baru beberapa hari yg lalu, gue dibuatnya seneng banget --->lo baca aja postingan "I never felt like this before"
    ya lo taukan orangnya siapa? gak perlu gue sebutin lagi.


    gue gangerti kenapa dia disaat yg bersamaan atau beberapa menit kemudian bisa jadi orang baik yg menyebalkan.
    iya! "orang baik yg menyebalkan"
    apa dia punya kepribadian ganda ya?Oh gakmungkin.
    atau dia terlalu moody? hmm iyekali ya
    tapi gue bener2 gak suka sifat dia
    yg bisa berubah dalam sekejap.. phuufh.. changed from friendly to unfriendly


    mungkin dia gak nyadar ya. kalo sifat dia itu bener bikin orang KE-SEL.
    gak heran banyak yg tadinya temenan sm dia, trs perlahan jadi menjauh
    gue disini bukannya sok tahu atau gimana..
    tapi emg gue tau. banyak kok temen2 dia yg sebetulnya gak suka sm dia.
    kalo lg gak ada si Mr.Freak ini, pasti ada aja yg curhat ke gue dan bilang kalo dia gak suka sm si Mr.Freak (gue gakngerti knp curhatnya sm gue ckck)
    dan penyebabnya rata-rata sama...
    mereka (yg cewe & yg cowo) bilang-----> Mr.Freak itu kalo bercanda suka kasar, trus kalo ngatain itu "dalem bgt", pecicilan, suka ngelawak gajelas dan kadang malah berakhir JAYUS, songong, nyolot, sok pinter banyak gaya dan bla bla blaaaah.


    ya namanya jg manusia, gak sempurna juga lah ya.. pasti punya sisi negatifnya..
    gue bukan maksud mau ngejudge dia
    but.. that was REAL!
    dia emg menyebalkan.


    se-sebel-sebelnya orang sm gue
    gak pernah tuh ampe ada yg ngomongin gue dibelakang
    atau juga gue gak pernah ampe dijauhin orang sampe segitunya
    dan KALO GUE SALAH, GUE LANGSUNG NYADAR DAN NGERUBAH SIFAT GUE. ATAU SETIDAKNYA.... GUE MINTA MAAF.
    gak kayak si Mr.Freak ini ckck padahal udah sering bgt ya gue sindir bahkan gue blak-blakan tapi tetep aja gue gak lihat ada perubahan dari dia. ya tetep aja kayak gitu.


    beneran deh ini anak emg childish bgt ya ckck gak peka sm perasaan orang lain.
    gak bisa ngehargain orang SEDIKIT PUN.


    tapi gue tiap hari sabar aje. mau dia ngatain gue "udang" --->lo tau? walaupun "cuma" dikatain udang, tapi gue sakit hati! udang itukan terkesan "bego' (otak udang) lah emgnya gue se-bego itu ya sampe dikatain udang?
    gue baik-baik nanya "lagi apa" sering bgt dijawab yg aneh2 tapi ujung2 ya seperti biasa----> NYAKITIN
    nih ya waktu gue sms-an sm dia beberapa hari yg lalu
    G: oi oi lagi pada apa? (gue ngirim sms ini bukan ke dia doang, tp temen2 gue yg lain)
    *gak berapa lama, dibales sm si Mr.Freak*
    M: bunuh diri <-----gila kan malah jawabnya aneh ckck
    G: oh mau dimakamin dimana? (gue mencoba bercanda)
    M: jgn dateng ke pemakaman gw <-----ckck mungkin menurut lo ini biasa aja ya, tp ini justru bikin gue sakit hati
    G: ih nyolot bgt jwbnya (gue udh mulai kesel)
    M: gak suka? lapor ke komnas
    G: kenapa sih lo lg dapet ye?haha (gue masih sabar dan mencoba bercanda)
    M: dapet duit
    G: oh duit? halah bukannya menstruasi?haha (sekali lg gue mencoba bercanda, karena biasanya ini anak klo diajak bercanda nyambung)
    M: hoi geje lu
    G: (gue lupa nmng apa lg ke dia)


    *udah deh smsan berakhir. dan gue harap itu smsan yg terakhir. karena skrg gue bener2 kecewa ya sm sifat dia yg aneh ini hmmmm...


    oh iya dia kan skrg udah punya hp baru kan ya, gue cuma mau ngingetin dia. inget gak sih dia waktu dia msh pake hp sony jadulnya yg kurap banget itu? dia bawaanya kesel mulu sm hp itu. tapi gue bilang ke dia "tenang aja, gak lama lg bakal dapet gantinya yg baru kok" 
    dan benerkan skrg dia dapet hp baru. gue bukannya sok atau gimana ya
    tapi lo tau? pas abis sholat gue sempet doain lo "semoga *Mr.Freak* dapet hp baru ya Allah"
    setidaknya gue doain lo. mungkin lo anggep ini biasa aja, tapi bagi gue apapun asal lo seneng (itu dulu, skrg gue udah gamau lg berpedoman kayak gitu)




    dan soal hadiah buat ultah gue----> yg akhirnya GAK JADI
    oke itu masih bisa gue maklumin. tapi gue kasih tau ke elo ya! makanya kalo nmng itu dipikr dulu baik-baik jgn main asal oke oke aja padahal ujung2nya lo gabisa ngejalaninnya. lo tau gak ini bikin gue kecewa bgt?


    dan soal perjanjian kita, itu UDAH GUE BLACKLIST.
    gue GAK AKAN DAFTAR 21! KITA GAK AKAN SATU SEKOLAH LAGI. dan soal lo jd sahabat gue.
    OMONGAN ITU GUE TARIK LAGI.
    jadi udah cukup sampe sini aja gue sabar terhadap lo.
    gak ada lg deh. cukup udah cukup!




    GUE GAK SABAR MEMULAI HIDUP GUE TANPA LO
    SMA BARU = TANPA LO
    INBOX DI HP  = TANPA LO
    BESTFRIEND LIST = TANPA LO


    pokonya gue akan berusaha sebisa mungkin untuk menghapuskan perasaan gue buat lo
    gue gak akan ngarep-ngarep lagi
    dan nanti klo gue udah berhasil menetralisir perasaan gue, baru deh gue siap temenan lg sm lo


    oke bye "selamanya"
    :'D











    Sunday, May 30, 2010

    My sister wedding

    heeey hello... I'm so busy lately.. Now it's the perfect time to blog-ing hahaha...
    for this title.. I just want to share my sister wedding photo's and a lil' story behind and after the wedding party..

    ini mbak tasya dan mas novi, uhh so sweeeet :')


    pas akad nikah, gue telat datengnya.. alhasil cuma pake dress doang wakawaka :p


    itu yg baju merah siapa tuh??ahaha itu nyokap gue ckck ngejreng bgt ya warna bajunya


    rame-rame narsis sama keluarga dr bokap, yg paling kanan itu bude Ida, yg baju item itu nenek gue, yg baju hijau bude Ucith


    with mbak chika :D

    hiyaaaa narsisnya kambuh ck


    yg atas pas akad nikah ----------------- yg bawah pas resepsi




    yg paling kiri (batik merah) mas Edo -->pacarnya mbak Chika
    yg paling kanan (batik ijo) -->mas Rio adeknya mbak Chika


    our beloved Daddy :-*


    with my Daddy ------>kok disini mirip banget ama aziz gagap ya?hehe canda pa

    akad nikahnya di Masjid At-Taufiq cempaka putih, resepsi nya dirumah nenek hehehe acaranya sederhana banget soalnya mbak tasya gamau bikin acara gede-gedean. cuma keluarga, temen2 mbak tasya dan temen2 bokap.. tapi walaupun sederhana yg penting kebersamaannya yakan? ehehehe.. 



    okeeey... that's it....
    segitu dulu ceritanya, see you on next post :D :D


    Wednesday, May 26, 2010

    I've never felt this way before

    hi everybody haha what a great day (eh? gak jg deh. bangun aja sore apanya yg "great day" wakawaka)
    yep these few days (since holiday) I have Insomnia.... I usually felt sleepy at 4-5 am, and wake up at 3-4pm
    that's makes made my life upside down, like an owl.. live in the night, slept at morn..

    I don't know what to do, I was extremely boreeeeed!!!!
    but in the evening, my ex send me a messages..
    and we're do some chitchat, yeah both of us are chew the rag! hahaha
    I often text messaging with him, almost every day, LOL
    hey we're officially just friend, guys! so don't think we're flirting!
    as I told you in previous post, we're NEVER BACK AGAIN.
    NE-VER.

    previously I didn't think that our chat will be GREAT FUN!
    yuph as usual, we did an AWKWARD conversation
    I don't know where the beginning, suddenly we talked about my birhtday haha
    and I remembered that he didn't give me a present, so I asked him why he doesn't bring me a present
    but he's tell me, he's no idea what he will give me a gift
    and besides, he doesn't want people think that we have "something" yeah you know what it is..
    its all because we had broken up.
    if we were just a little bit closer, they'll think if we had a "back-up plan" (apa? gak ngerti lu? itu maksudnya balikan dodol!)

    okay can we back to the earlier conversation?

    hmm...
    and he asked me, what a present that I wanted for my birthday (telat banget ye baru nanya skrg)
    yeah I have many idea haha, but it'll be sooo difficult for him
    so I give an easy way.....
    a choice.

    what?!?!

    YEAH A CHOICE!!!!

    hahahahhahaa hey I'm serious -_____-"



    This is the options:



    1. 3 DUS BENG BENG!!! ---> jgn liat ilustrasi nya, beng beng nya kedikitan -__-"


     
    2. download-in serial Glee episode 1 sampe yg terbaru, terus masukin ke vcd


    3. bikinin gue kue brownies, tapi harus dia sendiri yg bikin

    4. sebuah perjanjian ----> eh eh kalian gak boleh tau ini perjanjian apa wakawaka :p



    *option ke - 4 itu wajib, jadi itu HARUSSS!!!
    tapi boleh pilih bebas options 1-3

    and he's pick number 2 and 3
    and he promise me that he will do that for me


    hampir mau loncat-loncat kaya gini sih haha. tp gajadi :p


    that's makes me SOOOOOO HAPPY
    I dunno why -___-
    but suddenly I was touched and tears run down my cheek
    *excitement expressions* hahahaha

    and now I'm wait haha
    liat aja kalo dia ternyata cuma memberi harapan palsu dan mengingkari janji -____-"



    when I'm pissed off, my face will change into this ----->aaaaarrrrrrggggghhh


    *eh gak deng, lebay

    Sunday, May 23, 2010

    JUSTIN BIEBER IS A GANGSTA!?



    heuu si den mas Shane Dawson :3
    kamu jadi apa aja tetep ganteng ya wow entertaining sekali ehehehe ehe ehe ehe TAPI KENAPA?!?! KENAPA JUSTIN BIEBER?!?!?!?!

    2 year old Ella singing 'Baby'-Justin Bieber.



    first think on my mind: "haaaaaaa gilaaaaaaa ini anak cute bangeeeeettt"
    second think on my mind: "oh... ha??? yaampun nyanyi lagunya justin bieber -__- wahahaha"
    third thinks on my mind: "apadeh ini bocah gabisa diem banget mana mukanya kaya nenek-nenek lagi rrrrhhh"

    Saturday, May 22, 2010

    Liga Champions 2010

    hey what's up everyone??! mau posting ttg Liga Champions 2010 nih
    jadi gimana? kalian pendukung Munchen atau Milan?? haha sabar ya buat yang kalah taruhan :D


    gue adalah orang yang sangat suka bola dari gue SD, namun gue gak gitu peduli dengan pemain-pemainnya. atau jadwal-jadwal pertandingannya. gue hanya nonton bola sangat gue lg "niat" nonton
    gue suka bola karena bola itu bundar, which is you can't predict the result. dan itu membuat gue penasaran hahaha..
    rasa "suka" gue terhadap bola semakin lebay saat ada pertandingan macam Liga Champions, FIFA CUP, dan sebagainya. dan juga semakin me-"lebay" saat gue lagi naksir cowok yang jg suka bola hahahaha...
    yang gue suka dari bola "luar" adalah bagaimana cara mereka bermain dengan sangat keren, kesolid-an pemainnya, dan saling menghormati.


    hmmm... gue kurang suka sama bola Indonesia. kenapa? YA KARENA SUPORTERNYA!!!! 
    kalo udah ngomongin suporter WAAAHH udah deh gue males. sumpah gue males. benci banget gue sama suporter bola Indonesia yg kerjanya bikin rusuh, gak pake otak mainnya otot doang, pokoknya totally sucks!
    (okay enough! sebelum gue ditabok suporter bola se-Indonesia -___-")


    oke mari kita bahas kemenangan INTER MILAN :)
    gue memang gak dukung tim ini, namun gue tetap merasa senang karena Milan menang. (ya seengaknya bukan persija)








    Inter Milan VS Bayern Munchen 2-0


    Prediksi Fabio Capello terbukti lho! Inter Milan berhasil membuat Gol di babak pertama
    itu semua karena Dua gol Diego Millito yg mengantarkan Inter Milan meraih treble, tiga gekar sekaligus! :two thumbs up:

    Milito membuka kemenangan sejak menit ke-35 berkat duetnya dengan Sneijder. Gol keduanya dicetak pada menit 70.
    Sebenarnya, Muenchen mencoba mengejar ketertinggalan lewat duet maut Hamit Altintop dan Arjen Robben. Pada menit ke-54, Altintop sempat mendapatkan peluang emas di dalam kotak penalti, namun gagal membahayakan gawang Inter.  Bolanya hanya melebar ke sisi kiri gawang Inter yang dijaga ketat oleh Julio Cesar.
    Gelar ini memastikan Inter meraih treble winners musim ini, setelah sebelumnya menjuarai Seri A dan Coppa Italia. Ini adalah prestasi hebat Jose Mourinho setelah dia dipecat dari Chelsea oleh Roman Abramovich.
    Gelar juara di Liga Champions ini merupakan trofi pertama Inter setelah mereka terakhir meraihnya pada 1964/65.

    okedeh congrats ya buat Inter Milan yang memenangkan Liga Champions :D

     ini si Diego Milito, si pencetak gol, pahlawannya Inter Milan :D


    iseng-iseng nyoba (disuruh eva)

    1-st question. Priorities in your life:

    1: LOVE
    2: CAREER
    3: PRIDE
    4: MONEY
    5: FAMILY


    2-nd question:

    cute implies your own personality.
    fierce implies personality of your partner.
    sucks implies the personality of your enemies
    bitter- It is how you interpret sex.
    a lot of water implies your own life.


    3-rd question:

    eva yunita - Someone you will never forget.
    nisa mu\'izzah - Someone you consider your true friend.
    ivan ninettinnov - Someone that you really love.
    bambang adi prakoso - Your twin soul.
    vennika qashash - Someone that you will remember for the rest of your life.
    You have to send this test to as many persons as your favorite number (27) and your wish will come true on the day that you recorded (thursday).

    This is what the Dalai Lama has said about the Millennium - just take a few seconds to look it up, read it and think.

    Do not put away this message, the mantra will come out from your hands in the next 96 hours. You will have a very pleasant surprise.

    This is true, even if you are not superstitious. Please do this. It is fascinating.

    SEND THIS MANTRA TO AT LEAST FIVE PERSONS AND YOUR LIFE WILL IMPROVE.
    Link to this test is http://www.wordofmouthexperiment.com/dedpyhto/tests/tibetian/index.htm and all you need to do is send it to your friends. Send it by email or post it to forum or your blog- it doesn't matter, it will work anyway.

    0-4 persons: Your life will improve slightly
    5-9 persons: Your life will improve to your liking
    9-14 persons: You will have at least 5 surprises in the next three weeks
    15 or more persons: Your life will improve drastically and all that you wish will come true.

    Friday, May 21, 2010

    Suddenly remembered you

    I duuno why and how, I suddenly remembered him... my exboyfriend... (yang mana hayooo??)
    maybe it's because I'm officially single now, and now I missed the times when I was dating :(
    I always breaking up with my boyfriend less from 5 months, I never have long lasting relationship
    they always think this is my fault, because I'm too jealousy, I'm a moody, I'm fussy, and blah blah blah
    and its all makes me disappointed..
    are they don't think that I was too impatient?
    I always tried to do the best for my boyfriend and understand his desire..
    and I'm deserved to be jealous, because I'm her girlfriend! and I don't want to see him with another girls.. altough she's my boyfriend friend's -____-"
    LOL .. okay enough for the stories!




    the songs above remind me 'bout my ex.... and now..... I missed him :'(


                                                                                                       
                                                                                                 

    Thursday, May 20, 2010

    Bo-bo-bored time

    hmm.. and now what????? LOL
    because I dunno what to do, now I just gotta let you know
    "know" whaaaaat????
    hmmm... what? I didn't even know what I want to talk about :&

    okay I want to shared my photos, may I?
    OH OF COURSE... this is my blog so I can do whatever I want, isn't?

    okay here's my worthless-meaningless photo's -____-" LOL

    why does the photo's are full with "I LOVE YOU" ???
    because previously I want to tell someone... yeah someone I love... I just gotta let him know what I feels, but.. I'm shy to tell him.. so I tried to take a photo's and hope he will see this.. just want to make him realized
    his initials is   V guess who is he?!?!?!?!
    he's vito

    I'm using a webcam for take a photo's sooo the results isn't good, but I tried to make it better by edit the photo's on http://www.picnik.com/app#/home/welcome  LOL

    wanna try?????

    Crazy Justin Bieber Fan

    I was watching ShaneDawsonTv and I saw http://www.youtube.com/user/makemebad35 on Shane Dawson friend list. so i check his video.... this is the most annoying video but hmm.. a bit funny LOL

    for Justin Bieber fans, don't be offended okay?
    this video just kidding, just for laugh, and just for entertaining you all....
    so let's just check out the video..
    ENJOY IT.... LOL :D

    Wednesday, May 19, 2010

    holiday on YouTube



    wohooo...? uhmm.. it's not interesing anymore so let's talk it with "wo-ho" (with bored expression)
    that's all not because of the video above, instead.. that's video are entertaining my whole day, LOL

    its all because my holiday its too looooong, and it makes me bored..
    I dunno what to do..
    just online, browsing, searching good stuff on online shop, tweeting a meaningless words on my twitter,
    and most often I have to do is watch youtube!!!!!


    ooooh... yeaaaaahhh..... and at least I have a little amusing job, that was entertaining me sooooo much...
    I was watching all his video, and I'm laughing out loud and rolling on the floor!!! *okay that's too much expression
    and I'm goin' to addicted, or maybe obsessed? haha... I was follow him on twitter and tumblr.




      
    (ini si shane dawson, sebetulnya sih ganteng ya tp kadang suka "gitu" deh hahaha, itu yg paling kanan si shane klo lg berperan jd cewek ya istilahnya sisi lain shane lah, klo lg jd cewek, nama dia jd shananay. hahahaah)


    I think Shane Dawson its kinda cute guy, multi-talented, and the most important is...He's entertaining :D


    so if you curious and want to know who he is.... just search it on google!!!!!!
    no no no! beacause I'm a good girl and I am kind, so I gave you an easy way ;)


    tumblr:   http://shanedawsonblog.tumblr.com/
    twitter:   http://twitter.com/shanedawson
    youtube:  http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV

    Tuesday, May 18, 2010

    New friends



    Hai queridos amigos :)
    I want to tell you about my new friend from turkey, he's Baris Turhan.. I know him from chatting.. we're met on Omegle, LOL




    mirip banget yee ama ridho roma :p haha canda

    He's a good guy, polite, and funny
    we're talked a lot, and now we are also friends in Facebook and Msn (you can also add him : http://www.facebook.com/album.php?id=1344198294&aid=-3&s=20&hash=1bc63a227c3444e391c84708056ddda7#!/profile.php?id=1483746081&v=wall&ref=ts   and his Msn: blacknight.41@hotmail.com)

    so let's be friends with him, he's a very nice guy ;)

    Monday, May 17, 2010

    (maybe this is) Betrayal

    long ago when I was dated with him, I know he likes my bestfriend too.. but I just Ignored it
    but now when I had broken up with him, instead he likes my bestfriend (yeah poor me)
    now everything is clear. you like each other (or perhaps already from the first? haha who knows?!)


    I know you're not mine, I know you're just my exboyfriend, and I'm preety sure knew that you're LIKES my bestfriend
    you know I hate you so much, you know I don't want to see you all around my face, you know I LOVES my bestfriend
    but did you know? YOU BROKE MY HEART! BOTH OF YOU!
    it's not like a "brokenheart" because I still love you. HUH?!! ABSOLUTELY NO, I AM NOT!
    but this "brokenheart" it's mean... you destroyed my belief about the meaning of love and friendship

    I won't let my bestfriend fall into the same holes! I want the best for her life, especially about love and relationship
    but even she ignored what I said..
    like no other guy in this world, even though I believe she can get better
    there are many other options, BUT WHY?!?! why should she accept that boy?
    a boy who obviously I HATED, moreover he's my exboyfriend?!
    why? I can't believe it -_____-

    and why should he likes my bestfriend?
    whether he's didn't think about my feelings?
    whether he's didn't think the consequences?
    because sooner or later, this is will ruin my friendship with her (but I hope we'll never be at odds and kick up a row each other just because this)

    And I can't be good if you betray me, dear..
    but, OK.. I won't be upset coz that worthless hahahaha
    best wishes for you dear my bestfriend and my exboyfriend :)
    CONGRATULATIONS anyway..
    please take care my bestfriend.. don't ever think you can hurt her! coz I won't let you do that!
    our friendship wouldn't destroyed just because of  "boys"
    I can't pretend that I'm fine. honestly I've been hurt, but I don't want to show it hahaha.. 


    and this is a song for you 


    http://www.youtube.com/watch?v=oG8VGV_fEQ0

    Modelling

     name: Jourdan Dunn

    date of birth: August 3, 1990
    hometown: London, England
    big break: After being discovered shopping in fashion retailer Primark, this Londoner made an impressive debut at AW08 fashion week, walking for Marc Jacobs, Ralph Lauren, and Salvatore Ferragamo. Shortly afterward, she made history by being the first black model to walk the Prada runway in over ten years.
    why we love her: Former Teen Vogue cover girl Jourdan is not only gorgeous and intelligent but she sticks up for what she believes in, speaking out about the lack of diversity in fashion.






    I like her so much, she's one of top teen models of the moment by TeenVogue

    another top model from Indonesia who I ADMIRED is ...... FAHRANI   EMPEL
    (tadinya gue mau upload beberapa fotonya, tp karena terlalu sexy & vulgar jd gajadu gue upload hahaa lo cari aja sendiri sm om google ya :p)



    I like their style, their showed that blacks could become a top model :)
    I always dream I could be a model again, I wait the time too continue my modelling carrer..
    I miss that time so damn much, last time I attended modeling when I sat on fifth grade elementary school..
    now I must improve my body and clear my face who's still spotty huhuhu :&
    I wanna be a model again as soon as possible!!!!!!

    Between sin and the promise of God

    how are you all? I wish you in good conditions :)
    hmm... now i want to discuss about "Between sin and the promise of God"
    yeah we all know if we do sins we're surely going to hell


    so what about "promise of God" ?
    that always said "we would go to heaven" yeah we would! but before it, we have to pay our sins in hell


    anyone wouldn't want to go to hell, but what can we do?

    Thursday, May 13, 2010

    hasil UN

    eh iya mau posting hasil UN gue jg nih haha
    hasilnya lumayanlah hmm..

    klo gambarnya kurang jelas nih liat aja yg dibawah ---->